KOR_arak_2023.04

IDŐPONTOT FOGLALOK

Bérleteinkkel kapcsolatos tudnivalók

 

Munkatereinket bérlettel is igénybe veheted. A havi bérletek az ártáblázatban szereplő érvényességi időn belül használhatók fel a bérlet kezdő napjától számítva kizárólag hétköznapokon. A 10 órás bérletek használatakor XS, S, M szoba esetén minimum 2 órát, L terem esetén minimum 3 órát írunk jóvá alkalmanként.

Arra kérünk, hogy bérlet birtokában is előre foglalj időpontot a korlátozott szabad kapacitások miatt. Bérlettel rendelkezőknek lehetőségük van egy hónappal előre vagy legalább 48 órával korábban időpontokat foglalni a bérlet óraszáma és a teremkapacitás erejéig. A bérlet átruházható és tetszés szerinti óraszámmal növelhető, erről külön ajánlatot adunk.

Egyedi bérletkonstrukciók igénylésére is lehetőséged van!

 

Keress Bennünket bátran!

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

 KÉRJÜK, OLVASD EL FIGYELMESEN FOGLALÁSI ÚTMUTATÓNKAT!

 

Foglalási lehetőségek:

Foglalni jelenleg az időpont foglaló űrlapon tudsz. Arra kérünk, hogy foglaláskor hiánytalanul töltsd ki a releváns adatokat és információkat. Amennyiben az alapszolgáltatásokon felül díjköteles szolgáltatást is igényelsz, kérünk, hogy ezeket pontosan felsorolva jelezd nekünk, ennek megfelelően a díjak módosulhatnak. Erről ajánlatot is küldünk válaszüzenetben. Számla igénylése esetén a számlázási adatokat (név/cégnév, cím, adószám) a foglaláskor kérjük pontosan megadni. A telefonszámodat és e-mail címedet feltétlenül add meg, hogy egyedi ajánlat, illetve esetleges számlázási/díjbekérési adatok miatt fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot! A foglalásról minden esetben visszajelzést küldünk.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal, üzenetben, e-mailben vagy akár telefonon!

 

FIX és Mobil asztal foglalása:

Nyitvatartási időben hétköznapokon a közösségi térben 9.00-16.00 óra között FIX és Mobil munkaállomások közül választhatsz, ha dolgozni szeretnél. FIX asztal foglalása legalább 24 órával korábban javasolt, annak érdekében, hogy biztosan legyen elérhető hely a számodra. Mobil asztal bérlésekor nem szükséges előre foglalnod, figyeld az oldalunkat, esetleges teltház esetén időben tájékozódhatsz. Amennyiben ügyfelet is szeretnél fogadni nálunk, azt az S, M illetve L szobák külön bérlésével tudjuk biztosítani számodra. Kérjük, hogy erre előre gondolj a foglaláskor és kérj egyedi ajánlatot!

 

XS, S, M, L szoba foglalása:

A foglalásokat igyekszünk rövid időn belül visszaigazolni. Ha nem kaptál visszaigazolást, akkor még nem él a foglalás. Foglalni a menüben óránként tudsz, garantált bérléshez javasoljuk, hogy a foglalást legalább 5 nappal korábban tedd meg. A foglalásnál jelöld be, melyik napra, melyik szobát és mettől meddig foglalod! A díjat alap esetben előre utalással illetve a helyszínen készpénzben is tudod fizetni, vagy a bérletedre írjuk fel. A lemondást csak a foglalt időpontot legalább 2 nappal megelőzően tudjuk elfogadni; 48 órán belül már a bérleti díjat felszámítjuk és kiszámlázzuk, illetve levonjuk a bérleted terhére.

 

XL terem foglalása:

Rendezvények esetén foglalni hétköznapokon minimum 2, szombaton minimum 4 óra időtartamra tudsz legalább 1 héttel korábban. A foglalás a foglaló (bérleti díj fele) előlegszámla kiállításával és arra való utalásával történik és annak kifizetésétől él. Ekkor írjuk be a foglalási naptárunkba. Feltételesen nem tudunk termet, szobát fenntartani.

A termet az előadó/ tréner 30 perccel, a vendégek 15 perccel a kezdés előtt foglalhatják el. Amennyiben szeretnél terem dekorálást, egyedi elrendezést, cateringet (pogácsa, sütemény, szendvicsebéd, kávé, tea), azt a foglaláskor szíveskedj jelezni nekünk a létszámmal együtt, és küldünk erre is ajánlatot! Lemondást csak rendezvény előtt 3+ nappal tudunk elfogadni, ezen belüli lemondás esetén a bérleti díjat kiszámlázzuk.

A termek használata során fenntartjuk jogunkat, hogy extra takarítási költséget számoljunk fel minden olyan esetben, amikor a helyiségben – pl. ételfogyasztás, kézműves workshop, bármi hulladékkal járó egyéb foglalkozás történik.

 

Bérlet igénylése:

Munkaállomások (fix vagy mobil asztal) kizárólag hétköznap nyitvatartási időben foglalhatóak. Az egy napon belüli foglalásokat az adott napon belül kell felhasználni. A havi bérletek az ár táblázatban szereplő napokon belül használhatók fel a bérlet kezdő napjától számítva kizárólag hétköznapokon. A 10 órás bérletek használatakor XS, S, M szoba esetén minimum 2 órát, L terem esetén minimum 3 órát írunk jóvá alkalmanként. Arra kérünk, hogy bérlet birtokában is előre foglalj időpontot a korlátozott szabad kapacitások miatt. Bérlettel rendelkezőknek lehetőségük van egy hónappal előre vagy legalább 48 órával korábban időpontokat foglalni a bérlet óraszáma és a teremkapacitás erejéig. A bérlet átruházható és tetszés szerinti óraszámmal növelhető, erről külön ajánlatot adunk.

Egyedi bérleti konstrukciók igénylésére is lehetőséged van! Keress bennünket bátran!

 

Tanácsadói szolgáltatások, konzultációk igénybevétele:

A KÖR-ben szolgáltatást nyújtó tanácsadókhoz, coachokhoz egyénileg, a Tanácsadás szolgáltatási fülön a szakemberek neve mellett található elérhetőségeken vagy az ott megadott egyéb módon (pl. weboldal/facebook oldal stb.) tudsz időpontot foglalni. A KÖR oldalán közvetlenül erre nincs lehetőséged!

 

Nyitvatartás:

Szombaton kizárólag  S, XL tereink foglalhatóak minimum 4 órás időtartamban. Vasárnapokon és munkaszüneti napokon zárva tartunk. Nyitvatartásunkról, a szobák egyedi bérlési idejéről oldalunkon részletesen tájékozódhatsz. Kérjük, hogy az ott leírtak figyelembe vételével tervezd meg a foglalásod. Egyéni igény esetén fordulj hozzánk bizalommal!

 

Időtúllépés:

A termeket, szobákat pontosan kérjük elhagyni, hogy a következő vendég is időben el tudja foglalni a teret. Ezért kérjük, hogy 3 perccel óra előtt hagyd el a helyiséget! (pl. 15:57-kor) Cserébe Te is pár perccel az ügyfeled előtt el tudod foglalni a szobát. Minden megkezdett órát ki kell fizetned, függetlenül attól, hogy hány percet töltesz bent. Köszönjük a megértésedet.

 

Teremcsere:

Fenntartjuk a jogot a foglalásoknál, hogy indokolt esetben egy másik, de paramétereiben nem rosszabb helyiségbe tegyünk át.

 

FOGLALJ HELYET KÖRÜNKBEN!AJÁNLATOT KÉREK!

Adatkezelési szabályzat

Címünk

7100 Szekszárd, Találka tér 7/1.

telefon

 

Hétfő – Péntek: 9.00 – 22.00
Szombat: 9.00 – 18.00

Vasárnapokon és munkaszüneti napokon zárva tartunk.

Egyéni igény esetén fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!