RÓLUNK

Üdv a KÖRünkben!

Szilágyi Szilvi vagyok a KÖR megálmodója és létrehozója. Hosszú évek óta dolgozom vállalkozóként. Személyes tapasztalataim hívták életre Szekszárdon a KÖR közösségi- és szaloniroda – rendezvényhelyszínt.

Régóta béreltem már saját irodát Szekszárdon, de egy munka kapcsán Budapestre kerültem. A vállalkozásomat megtartottam, így az irodára továbbra is szükségem volt. Szerettem volna egy költséghatékony megoldást találni az irodabérlést illetően, mivel hetente csak 1-2 alkalommal használtam. Sajnos kötött a felmondási idő, a rezsit fizetnem kellett, a vezetékes telefon és az internet előfizetés pedig nem szakaszolható.

Optimális megoldásnak tűnt számomra a home office, de egy idő után a lakásban már mindenhol céges papírok hevertek. Az ügyfelek fogadására, vagy egy kisebb meeting megtartására pedig nem volt megfelelő helyszín az ebédlő asztal.

Bizonyára Te is szembesültél már hasonló helyzettel és kerested a megoldást.

Nagy kávérajongó vagyok, kedvelem az éttermeket is, sok tárgyalást folytattam le én is korábban ezeken a helyeken. Azonban egy zsúfolt kávézó nem éppen ideális egy üzleti megbeszéléshez, ráadásul hiányoznak a megfelelő irodai eszközök, elvész a diszkréció, nem lehet hatékonyan és koncentráltan dolgozni.

Egy online vállalkozásfejlesztési tanácsadás közben merült fel a közösségi iroda (coworking) ötlete, ami megoldást jelent erre a problémára. A közösségi munkahelyen ugyanis költséghatékonyan, rugalmas bérlési idővel, alkalmi munkatereket bérelhetünk, amikor csak szükségünk van rá, ráadásul minden technikai és irodai szolgáltatás egy helyen áll a rendelkezésünkre.

Így született meg a KÖR, mint egy sajátos közösségi iroda Szekszárdon. Egy lakás kényelme, egy kávézó hangulatával és professzionális irodai környezettel ötvözve.

A hagyományos coworking teret azonban továbbgondoltuk és olyan szolgáltatásokkal egészítettük ki, amelyek a cégek, vállalkozók, szabadúszók irodai kiszolgálása mellett támogatják a személyes fejlődést, edukálnak, vagy adott esetben kikapcsolódást, szórakozást is nyújtanak vendégeinknek.

Foglalj helyet KÖRünkben! Szeretettel várunk!

AJÁNLATOT KÉREK!

Adatkezelési szabályzat

Címünk

7100 Szekszárd, Találka tér 7/1.

telefon

 

Hétfő – Péntek: 9.00 – 22.00
Szombat: 9.00 – 18.00

Vasárnapokon és munkaszüneti napokon zárva tartunk.

Egyéni igény esetén fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!