WORKATION

Work & Vacation

Kapcsold ki és kapcsolódj ki!

A világban zajló gazdasági, üzleti élet globalizációja, valamint a hatalmas léptékű és gyorsaságú technikai, informatikai fejlődés lehetővé tette számunkra, hogy akár egy táskában elférjen az irodánk, azaz egy laptoppal és internettel szinte bárhonnan, bármikor dolgozhassunk.

A határok lebontása és átalakulása a munka és a szabadidő viszonyában is tetten érhető. Napjainkban az alternatív munkaidő rendszerek – a rövidített munkahét, a rugalmas munkaidő, a távmunka, a munkakör megosztás, a speciális foglalkoztatási programok, a home office – rohamos terjedésének lehetünk tanúi.

A technika fejlődésével együtt ez a rugalmasabb rendszer sokak számára lehetővé teszi a munkahelyen kívüli munkavégzést, mely utat nyitott az alternatív jellegű nyaralásoknak, mint amilyen a workation is. Nehéz magyarra lefordítani, az angol a work (munka) és a vacation (nyaralás) szavak kombinálásából állították össze.

A workation egy életstílus, ami rendkívül hatékony eszköz arra, hogy harmóniát és egyensúlyt teremts a munka és a pihenés között.

Dolgozhatsz néhány napot vagy akár hetet is itthon olyan biztonságos, vidéki és természet közeli helyeken, ahol munkavégzésedhez kiváló infrastrukturális feltételek állnak rendelkezésedre, miközben ki is kapcsolódhatsz és levezetheted a napi stresszt. A fárasztó munkanap végeztével felfedezheted a környéket, élvezheted a táj szépségeit és a hely kínálta tartalmas szabadidős vagy gasztronómiai élményeket.

A KÖR workation programajánlataival átélheted ezt a szabad életérzést Szekszárdon és környékén, hiszen mindkét feltételt mi garantáljuk. Napközben coworking irodánkban hatékonyan dolgozhatsz a saját munkaidő beosztásod szerint, ahol komplex irodai szolgáltatások és profi irodatechnika áll rendelkezésedre. Munka után pedig kedved szerint kapcsolódhatsz ki, válogathatsz gazdag programkínálatunkból akár aktív vagy éppen lazulós programokra vágysz. Mindezt egyedi igényeidhez igazítva állítjuk össze számodra!

Kiváló programok közül választhatsz, ha kihelyezett céges meetinget, képzést vagy egyedi csapatépítő hétvégét tervezel kollégáidnak. Mi biztosítjuk a helyszínt és a feltételeket a munkátokhoz, és saját szervezésű kompetenciafejlesztő workshopokat is kínálunk. Munka után pedig igényeid szerint megszervezzük a lazító programot is egy finom vacsorával, borkóstolóval és a kiválasztott szabadidős programokkal együtt. Garantáljuk, hogy csapatod minden tagja jól fogja érezni magát és maradandó élményekkel tér majd haza.

Jöhetsz tehát egyedül, kollégáiddal, de hozhatod barátaidat, sőt családodat is!

Válassz programjánlataink közül!

Szeretettel várunk!

PROGRAMAJÁNLATAINK FELTÖLTÉS ALATT!

AJÁNLATOT KÉREK!

Adatkezelési szabályzat

Címünk

7100 Szekszárd, Találka tér 7/1.

telefon